X Klubben

Kender du følelsen af ikke helt at finde sig til rette i blandt andre mennesker?

Så vid én ting, du er ikke alene… der er en plads til dig i blandt ligesindede, og din plads er lige her!

Studenterhuset

Amfipladsen 6
5000 Odense C

Fysisk fremmøde

en gang hver 14. dag fra oktober 2021 – marts 2022

Projektansvarlig

Anne-Kerstine Pedersen
og Camilla Petersen

X Klubben

X Klubben er for dig i alderen 20-30 år, som har været igennem et sygdomsforløb i psykiatrien og står på den anden side, klar til at gribe livet igen, eller måske allerede er fuldt i gang. Dette community udbydes under Stoppestedet Odenses Peer-to-Peer projekt.

Formålet er at facilitere samvær mellem ligesindede, der har fokus på rummelighed, accept og forståelse. Det kan være, at du lige er startet nyt arbejde eller studie, eller har sat dig andre mål for din fremtid. I X Klubben møder du andre mennesker, som kan nå dig i øjenhøjde og har forståelse for din situation, da de alle har været igennem et tilsvarende forløb. Her er der mulighed for at spare med hinanden, inspirere hinanden, skabe nye venskaber eller bare have en hyggelig stund.

Gruppen består af maks. 10 deltagere, og I vil mødes en gang hver 14. dag fra oktober 2021 – marts 2022. Som udgangspunkt holder vi til på Studenterhuset (Amfipladsen 6, 5000 Odense C). Derudover vil vi også bruge byens forskellige faciliteter.

Aktiviteterne vil være mangeartede – først og fremmest vil der være mulighed for at tale med andre om din situation og udfordringer, men der vil også være foredrag og debatter eller koncert- og biografture.

Dog vigtigst af alt! Det er er JER, der sætter dagsordenen.

Er du klar på at engagere dig i gruppen og deltage i et fællesskab på lige fod med de andre, så tøv ikke med at kontakte os. Skriv et par linjer om dig selv, hvem du er, hvilket sygdomsforløb du har været igennem, og hvordan din nuværende situation ser ud. Derefter tager vi en uforpligtende snak, hvor vi sammen kan sætte ord på dine behov og ønsker.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i X Klubben.

De bedste hilsener

Anne-Kerstine Pedersen og Camilla Petersen

For mere info kontakt os på

E-mail: xklubben@gmail.com

Opkald eller sms på tlf: 50620828 eller 42617707