Vær med

I Peer to Peer Odense er der plads til dig der er ramt af psykisk sårbarhed. Så er du klar til at komme ud og opleve nye aktiviteter og fællesskaber sammen med andre der har erfaringer med psykisk sårbarhed? Så er Peer to Peer Odense lige noget for dig!

Vi mødes omkring en aktivitet, hvor der er plads til at du kan være med på det niveau, du ønsker. Vi vægter at både brugere af aktiviteterne og de frivillige får mulighed for at skabe sociale relationer og opbygge netværk. Peer to Peer Odense giver plads til forskelligheder og har du brug for lidt plads, er der forståelse for dette.

Vi mødes om aktiviteterne og den fælles udvikling, hvor vi i fællesskab har nogle hyggelige timer uden fokus på diagnoser.

Hvorfor Peer to Peer Odense?

Peer to Peer Odense er for dig, der ønsker at blive mødt af andre, der ved, hvad det vil sige at have en psykisk sårbarhed. Vi møder hinanden i øjenhøjde og med empati og forståelse for din situation. Hos os behøver du ikke at forklare eller fortælle om din psykiske sårbarhed. Vi fokuserer på de forskellige aktiviteter og på at have det godt sammen.

I Peer to Peer Odense er de sociale relationer en vigtig del af aktiviteterne, og derfor er der stor fokus på at bygge netværk blandt deltagerne.

De frivillige

De frivillige er selv ramt af psykisk sårbarhed, men er kommet så langt i deres recovery, at de nu støtter ligesindede som dig. De frivillige ønsker at bidrage og støtte med de kompetencer de har, og de redskaber der har hjulpet dem på deres vej mod recovery. 

Om Dig

– Du skal være fyldt 18 år og være psykisk sårbar.

– Du skal kunne deltage selvstændigt i aktiviteterne. Første gang er du velkommen til at have en bostøtte eller ven med, eller kontakte den aktivitetsansvarlige for at blive taget godt imod. 

– Aktiviteterne er frivillige og du behøver ikke være visiteret i psykiatrien

Vil du i kontakt? 

Hvis man gerne vil i kontakt, men ikke er sikker på hvordan, så er man altid velkommen til at kontakte Christian Søndergaard på telefon eller mail.