Game On!

Game On! er et sted hvor vi mødes og spiller nørdede brætspil. Det foregår i hyggelige rammer på Aktivitetshuset, alle mandage og onsdage fra 18:00 til 21:00.

Der er åbent for alle psykisk sårbare, det kræver hverken tilladelse eller invitation at være med, man kan bare komme.

Så er der lidt nyt

Så er der lidt nyt.

Vi har besluttet at starte Game Online! op igen.

Der er ingen garantier for, hvornår vi igen kan åbne. Vi forventer måneder, ikke uger. Derfor håber vi på, at kunne tilbyde både brugere og frivillige, en grund til at vide hvilken ugedag det er i de kommende vintermåneder.

Game Online! vil være åben hver mandag kl. 18.00-21.00. Det er muligt at der vil være spil mere end én gang om ugen, men ikke noget fast lige pt. Man er altid velkommen til at bruge vores discord til at arrangere spil på andre tidspunkter også.

Spil via Game Online! vil hovedsageligt foregå på Tabletop Simulator, så det er en god idé at have det installeret hvis man vil være med. Her er et discord link, til dem som mangler: https://discord.gg/uksSbVN5cH

Når vi må åbne fysisk igen, har vi aftalt at holde Game Online! kørende sideløbende. Dette vil fortsætte indtil alle har fået tilbudt vaccination, så corona forhåbentligt ikke er en stor bekymring i hverdagen.

Pas på jer selv i vintermånederne. Kig forbi discord hvis I keder jer!

OBS. kontakt venligst en af de frivillige på Discord så vi kan give jer fuld adgang til Discord serveren.

Lukket

Aktivitetshuset
Kochsgade 31
(Indgang gennem porten)

Fællestelefon
93 86 11 96

Socialt tilbud

Game On! er oprettet af Bobby, som et socialt tilbud til gamere som ham selv. Sammen med andre spilglade frivillige inviterer han hver uge indenfor til nørdede brætspil og hygge.

Her er der varm kaffe på kanden og snacks på bordet. Man spiller learning-by-doing, men får masser af gode råd og hjælp undervejs fra de andre spillere omkring bordet.

Der er rig mulighed for fælles at nørde om et spilunivers som Arkham Horror, men også som ny at blive introduceret til en verden af mere komplicerede brætspil. Her er stemningen let og lokalerne lyse.

Man har lov til bare at være efter bedste evne, og snakken går mest om det næste mulige træk m.m. Samværet er i højsædet.

Sammen væk fra skærmen

Der er ikke den store forskel på brætspil og PC-spil, udover at brætspil ikke kan spilles alene. Uanset hvor stort et netværk man har online, kan man nemt føle sig ensom og isoleret.

Derfor har vi lavet et mødested for gamere, hvor vi sammen spiller rundt om et bord, i stedet for alene foran en skærm.

“Det gode ved Game On! er fællesskabet og alle de gode grin. Brætspil er også bare mega nice”

Peer Guide, Maria, 23 år