Sammenholdet
Peer to Peer Odense

Sammenholdet

Daniel 

Tlf: 40 46 79 91

Dantk@odense.dk

Sammenholdet er lukket midlertidigt, da vi mangler frivillige.Sammenholdet er et træningstilbud for mennesker over 18 år med psykisk sårbarhed. Træningen er et frivilligt tilbud som stiler efter at skabe trygge rammer i træningen og udvikle fællesskaber. Sammenholdets træning består af træning to gange om ugen, yoga og cirkeltræning. Træningen er ind-rettet så den kan tilpasses forskellige idrætsniveauer.

Sammenholdet er et samarbejde mellem Peer to Peer Odense og OPTUR.


Yoga

Obs: Yogaholdet er sat midlertidigt på pause pga. mangel på instruktører.

Yoga foregår mandag kl. 12.00-13.00. Yogatræningen har fokus på ro og balance mellem krop og sind. Hver træning starter med fordybelse og strækøvelser, efterfulgt af styrkeøvelser. Der afsluttes med afspænding.

Instruktørerne vil forsøge at justerer øvelserne efter brugernes niveau, så alle kan være med. Der er yogamåtter, tæpper mv. til rådighed i trænings-centret.


Cirkeltræning

Cirkeltræningen foregår torsdag kl. 13.00-14-30. Cirkeltræningen starter med opvarmning, hvorefter der vil være 6 runder med 8 forskellige øvelser. Øvelserne har en varighed på 30 sek. De 8 øvelser vil være en blanding af kondition og styrkeøvelser. Øvelserne kan justeres i vægt og intensitet, så alle kan være med. Efter træningen er der udstrækning.


Instruktørerne

Instruktørerne er frivillige med passion og erfaring indenfor bevægelse. Alle frivillige er mennesker med psykisk sårbarhed, der ønsker at hjælpe andre.


Indmeldning og pris

For at deltage i Sammenholdet behøver du ikke være visiteret i psykiatrien.

Der er mulighed for at deltage et par gange, inden man beslutter sig for om man vil meldes ind. Nye brugere er velkommen til at tage en ven eller kontaktperson med de første par gange.

Medlemskabet koster 100 kr. om måneden, og giver mulighed for de to ovennævnte træninger.

Indmeldelse sker gennem OPTUR, som er ansvarlige for medlemskabet og betaling. Ved udmeldelse betaler man for igangværende måned + næste.


CCS

Træningscentret ligger på Islandsgade 12. I CCS er det muligt at klæde om og tage et bad. Det er desværre ikke muligt at benytte træningscentrets andre faciliter.

Husk håndklæde og vandflaske.


Kontakt

Ønsker du at prøve kræfter med Sammenholdet så kontakt Daniel Kahlert på 40 46 79 91 eller dantk@odense.dk.


Vi glæder os til at træne med dig.

Kontakt Daniel

 
 
 
 
 


Camilla Hviid, Frivilligkoordinator |  51 16 96 65  | cahv@odense.dk | Stoppestedet - Jernbanegade 24B, Odense C