Game On!
Peer to Peer Odense

Game on! 

Så er der endelig nyt!

Fra uge 27 vil vi have åbent hver mandag kl. 18-21.

Vi har valgt at starte langsomt op, så vi kan gøre os nogle erfaringer med tilmeldingslisten og de nye regler for hygiejne og rengøring. Efter en måneds tid evaluerer vi og håber på at kunne åbne 2 gange om ugen igen.

Man vil ikke kunne komme ind i caféen før kl. 17.45. Dette er for at de frivillige har tid til at gøre klar mht. rengøring.


Der kommer til at være tilmeldingsliste i starten. Vi har stadig nogle retningslinjer der skal overholdes, hvilket betyder at vi maks kan være 8 eller 12 personer samlet, alt efter hvor mange frivillige kan være der på en given aften.

Link til tilmeldingslisterne.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejTEjnMB0Gm3pZmwS9difABdNz1s9JTqy8JzDEwYAOYgn-vQ/viewform?usp=sf_link&fbclid=IwAR1voOzJhJiMmD-f1uAqA96khljH6MrZictl-3Bpu2l1RezzYGc1bWOSasc


Vi håber ikke nogen holder sig tilbage pga. listerne. Der vil sansynligvis stadig være plads til alle der ønsker at være med.


Indtil vi åbner 2 gange om ugen igen, vil der stadig køre Game Online om onsdagen, så længe det giver mening.


Hvis man har spørgsmål er man velkommen til at stille dem her og på discord. Man er også meget velkommen til at tage fat i de frivillige. Vi vil gerne gøre genåbningen så tryg som muligt for alle.


Vi glæder os meget til at se jer alle sammen igen!

Mandag 

18.00 - 21.00

Onsdag Online

18.00-21.00

Aktivitetshuset

Kochsgade 29, 1 sal

(Indgang i gården)

Fællestelefon

 93 86 11 96

Game On! er et sted hvor vi mødes og spiller nørdede brætspil. Det foregår i hyggelige rammer på Aktivitetshuset, alle mandage og onsdage fra 18:00 til 21:00. Der er åbent for alle psykisk sårbare, det kræver hverken tilladelse eller invitation at være med, man kan bare komme.

 

Game On! er oprettet af Bobby, som et socialt tilbud til gamere som ham selv. Sammen med andre spilglade frivillige inviterer han hver mandag og onsdag indenfor til nørdede brætspil og hygge. Her er der varm kaffe på kanden og snacks på bordet. Man spiller learning-by-doing, men får masser af gode råd og hjælp undervejs fra de andre spillere omkring bordet. Der er rig mulighed for fælles at nørde om et spilunivers som Arkham Horror, men også som ny at blive introduceret til en verden af mere komplicerede brætspil. Her er stemningen let og lokalerne lyse. Man har lov til bare at være efter bedste evne, og snakken går mest om det næste mulige træk m.m. Samværet er i højsædet.

 

Der er ikke den store forskel på brætspil og PC-spil, udover at brætspil ikke kan spilles alene. Uanset hvor stort et netværk man har online, kan man nemt føle sig ensom og isoleret. Derfor har vi lavet et mødested for gamere, hvor vi sammen spiller rundt om et bord, i stedet for alene foran en skærm.


"Det gode ved Game On! er fællesskabet og alle de gode grin. Brætspil er også bare mega nice"


Citat Peer Guide, Maria, 23 år.

 


Camilla Hviid, Frivilligkoordinator |  51 16 96 65  | cahv@odense.dk | Stoppestedet - Jernbanegade 24B, Odense C