Game On!
Peer to Peer Odense

Game on! 

Mandag og Onsdag

18.00 - 21.00

Aktivitetshuset

Kochsgade 29, 1 sal

(Indgang i gården)

Fællestelefon

 93 86 11 96

Game On! er et sted hvor vi mødes og spiller nørdede brætspil. Det foregår i hyggelige rammer på Aktivitetshuset, alle mandage og onsdage fra 18:00 til 21:00. Der er åbent for alle psykisk sårbare, det kræver hverken tilladelse eller invitation at være med, man kan bare komme.

 

Game On! er oprettet af Bobby, som et socialt tilbud til gamere som ham selv. Sammen med andre spilglade frivillige inviterer han hver mandag og onsdag indenfor til nørdede brætspil og hygge. Her er der varm kaffe på kanden og snacks på bordet. Man spiller learning-by-doing, men får masser af gode råd og hjælp undervejs fra de andre spillere omkring bordet. Der er rig mulighed for fælles at nørde om et spilunivers som Arkham Horror, men også som ny at blive introduceret til en verden af mere komplicerede brætspil. Her er stemningen let og lokalerne lyse. Man har lov til bare at være efter bedste evne, og snakken går mest om det næste mulige træk m.m. Samværet er i højsædet.

 

Der er ikke den store forskel på brætspil og PC-spil, udover at brætspil ikke kan spilles alene. Uanset hvor stort et netværk man har online, kan man nemt føle sig ensom og isoleret. Derfor har vi lavet et mødested for gamere, hvor vi sammen spiller rundt om et bord, i stedet for alene foran en skærm.


"Det gode ved Game On! er fællesskabet og alle de gode grin. Brætspil er også bare mega nice"


Citat Peer Guide, Maria, 23 år.

 


Camilla Hviid, Frivilligkoordinator |  51 16 96 65  | cahv@odense.dk | Stoppestedet - Jernbanegade 24B, Odense C