Aktiviteter

Netværkscafe

Torsdage

14.00-15.30

Kulturmaskinens Cafe

Farvergården 7, 5000 Odense C

Camilla Hviid 

cahv@odense.dk

51 16 96 65

Netværkscafeen er oprettet af Camilla som en måde at komme i kontakt med Peer to Peer Odense. Netværkscafeen ligger lige efter ’Walk and Talk’. Dem der har taget turen rundt om Mosen, sidder oftest her, og nyder en kop kaffe med de andre fremmødte. Mange af de tilstedeværende kender hinanden, og bruger tiden til at catche up. Mødet har dog til formål at byde nye velkommende, og alle ny fremmødte bliver taget godt imod. Her er der altid plads til nye livshistorier. Det er ren kaffeklub, når det er bedst. Der bliver snakket løst og fast om hverdagslivet og andre vigtige emner. Afslappet og let samtale med ligesindet er for mange den bedste medicin.

 

 

Netværkscafeen foregår hver torsdag kl. 14:00-15:30 i Kulturmaskinens cafe.

Walk and Talk

Torsdage

13.00-14.00

Foran Kulturmaskinen

Farvergården 7, 5000 Odense C

Jesper Runge

jollefar2000@yahoo.dk

28 72 11 00

I Walk and Talk mødes vi til en gåtur. Der er ingen tilmelding nødvendigt, man dukker bare op. Vi mødes ved kulturmaskinen, herfra går vi ca. 4 km ved Odense Å. Tempoet er stille og roligt, så alle kan gå med. Vi snakker om alt muligt som rør sig i mens vi går. 

 

’Walk and Talk’ er en aktivitet oprettet af Jesper Runge. Han har selv oplevet den gode effekt af det at gå en tur, samtidig med man snakker om tingene. For ham er det et vidunderligt værktøj, som han gerne vil dele med andre. Det at komme ud i den friske luft og gå sammen, får en til at åbne op, og bare være. Turen er smukt i al slags vejr, sommer, efterår, vinter og forår. Lige meget om solen skinner, det blæser, det regner eller sner, står Jesper klar til at tage turen med de fremmødte. Samhørighed og være ude i naturen er i fokus.

 

 

Walk ane Talk foregår hver torsdag kl. 13:00 foran Kulturmaskinen.

Svæk det med blæk

Onsdag ulige uger

14.30 - 16.30

Ungelejligheden, Stoppestedet

Jernbanegade 24b

Martin Anker Jensen

martinanker.jensen@gmail.com

 

I ”Svæk det med blæk” prøver vi gennem kreative skriveøvelser og delinger at fortælle en ny historie om os selv. En historie, hvor vi HAR en sygdom, men hvor vi ikke ER syge. Alle med en psykisk sårbarhed er velkommen.

 

Skriveværkstedet er oprettet af Martin. Han har brugt skrivning meget i sin egen proces, og er klar til at give ud af sin viden. Det er et forum, hvor man kan sige tingene som de er, være bundærlige og emotionel. Martins vigtigste regel er dog, at der er fokus på det positive, det gode. Hans mission er at ændre det personlige narrativ, så man ikke sidder fast i det negative. Der er derfor fokus på de gode historier og øjeblikke. Til trods er der et frit rum for at dele de svære ting, så længe det ikke er, der, hvor fokus er. Hver gang starter og slutter med en cirkel, hvor man holder hinanden i hånden, og nyder et minuts stilhed. Det er en intens oplevelse, der ligeså meget handler om skriveøvelser som det at dele tanker og følelser.

Game on! 

Mandag og Onsdag

18.00 - 21.00

Klaregade 38

(indgang i gården) 

 Bobby Pedersen

usbastard@ gmail.com

 28 12 97 86

Game On! er et sted hvor vi mødes og spiller nørdede brætspil. Det foregår i en lille hyggelig lejlighed i Klaregade 38, alle mandage og onsdage fra 18:00 til 21:00. Der er åbent for alle psykisk sårbare, det kræver hverken tilladelse eller invitation at være med, man kan bare komme.

 

”Der er ikke den store forskel på brætspil og PC-spil, udover at brætspil ikke kan spilles alene. Uanset hvor stort et netværk man har online, kan man nemt føle sig ensom og isoleret. Derfor har vi lavet et mødested for gamere, hvor vi sammen spiller rundt om et bord, i stedet for alene foran en skærm.”

 

Game On! er et sted hvor vi mødes som ligesindede, og spiller brætspil. Når man er isoleret det meste af sin tid, kan det være svært at møde andre mennesker, især andre mennesker med samme interesser. I Game On! deler vi alle interessen for nørderi, både peers og peerguides. De frivillige er selv psykisk sårbare, men er kommet langt nok i deres forløb til at kunne være der for andre.

 

Hvis man gerne lige vil se stedet an først eller tages godt imod, så er man velkommen til at tage kontakt og lave en aftale.

PEER MATCH

Efter aftale

Efter aftale

Camilla Hviid